Hűtőgépjavítás helyszínen garanciával Pécsen és környékén az év minden napján akár néhány órán belül is:
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) munkanapokon: 8-17 óráig. Szombat: 10-15 óráig. Vasárnap, ünnepnap: 10-12 óráig.
Vezetékes telefon (általában mobilon vagyok elérhető, de kizárólag erről hívom vissza): +36 72 410 492 munkanapokon: 8-17 óráig.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - Előzetes egyeztetés után a szervizbe szállított hűtőkészüléket azonnal bevizsgálom, a javítás megvárható. A bevizsgálás díja 4 000 Ft, javítás esetén nem kerül felszámolásra.

A hűtőgépjavítási árlista érvényes 2023.09.18-tól

 A feltüntetett összegek irányadó árak, a helyszíni hibamegállapítás függvényében változhatnak. Pécsen és 5 km-es körzetében a kiszállás (helyszíni bevzsgálás és egyszerűbb hibelhárítás, készülék visszakapcsolása, visszadugása, stb.) 10 000 Ft + parkolási díj, behajtási engedély (4 000 ft), stb. Pécstől 5 km felett a 10 000 Ft+ oda-vissza 350 Ft/km költséggel számolhatsz. Esetlegesen a készülék kiszerelése és visszaszerelése (pl. beépített hűtő, mosógép, mosogatógép.) további 3 000- 5 000 Ft költséget jelenthet (egyszerűbb esetben nem kerül felszámolásra.).

Az alábbi feltüntettet javítási összegek tájékoztató jellegűek, de javítás esetén tartalmazzák a kiszállás, a munkadíj, az alkatrészek és a szerelési kellékanyagok árát Pécsen és 5 km-es körzetében. Azaz a kiszállási díjat csak abban az esetben számolok, ha nem kéred a javítást. Rajtam kívűlálló okok miatti többszöri kiszállás újból felszámolásra kerülhet (pl. nem azonnal, hanem egy későbbi időpontban kéred a javítást.)

Előzetes egyeztetés után a szervizbe szállított hűtőkészüléket lehetőség szerint azonnal megjavítom. Szervizben a bevizsgálás költsége 4 000 Ft.
 Az árlista folyamatosan bővül, ha valamely hibajelenséget nem találsz, akkor keress meg telefonon (+36 30 9 465 592), vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és tájékoztatlak. A hibajelenségek leírása folyamatosan bővül, de a leggyakoribb jelenségeket most is tartalmazzák. No Frost készülékek néhány hibajelenségét itt találhatod. Telefonálás előtt érdemes elolvasnod, hogy milyen információkra is lesz majd szükségem a hibabejelentés alkalmával.

 • Világítás van a hűtőszekrényben, de már hosszabb ideje érezhetően nem hűt (legalább fél napja záraz a hőcserélő) esetleg a mélyhűtő rész is kezd olvadni, vagy már ki is olvadt. A kompresszor nem jár, nincs se kattogás, se "berregés", se zörgés, se halk búgás-> Ajánlott a hűtőgépszerelő. A hibajelenség a hőfokszabályzó meghibásodására utal. A készülék javítható a helyszínen, rendszerint azonnal és ajánlott is. A javítás várható költsége 22 000-33 000 Ft. Egyes esetekben, ha egyedi szabályzó kell, akkor 40 000 Ft-t is elérheti a kapcsoló cseréje, de ez igen ritka. A javítás után újra évekig tökéletesen működik majd a készülék. A javításra és a beépített alkatrészre minimum 12 hónap garanciát vállalok. Hibabejelentés előtt olvasd el ezt a kis leírást.
 • A (kombinált, vagy csak fagyasztószekrény) hűtőgép úgy tűnik, mintha rendesen üzemelne, a kompresszor alig hallhatóan jár, de gyengén, vagy egyáltalán nem hűt a készülék, esetleg csak a fagyasztó részben érezhető a (gyenge) hűtés, a hátsó rács hideg, vagy langyos, és a probléma 1-2 nap alatt alakult ki, nem pedig hetek, hónapok alatt-> Mindenképp hívjál hűtőgépszerelőt. A leírás alapján a gáz rövid idő alatt elszökött a rendszerből, valószínűleg keretfűtés probléma, de ritkán (200-ból 1) a kompresszor meghibásodása is előfordulhat (mechanikus, "teljesítmény" probléma). A javítás várható költsége bevizsgálás nélkül nehezen meghatározható, de általában (99%-ban) 33 000-40 000 Ft, és elvétve (kompresszor teljesítmény hiba) 50 000-80 000 Ft (kompresszor csere). Egyedi pl. inverteres kompresszorok esetén 90 000-200 000 Ft is lehet (a kompresszor beszerzési árától függően), de az is előfordulhat, hogy gazdaságtalan a készülék javítása, ennek megállapítása csak a helyszínen lehetséges. Javíthatóság esetén a javítás a készülék állapotától függően, illetve a költéség függvényében általában ajánlott. A hiba javítása helyszínen és a hibajelenség, valamint a készülék fajtája, típusa előzetes ismeretében általában azonnal elvégezhető. Az esetleges javítás után a hűtőkészülék hosszú évekig problémamentesen üzemelhet, az ilyen jellegű javításokra minimum 12 hónap garanciát vállalok. Kompresszor cserénél a 24, vagy 36 hónap garancia is szóba jöhet a beépített alkatrészektől függően, de a hiba időben (1-2 nap alatti) történő észlelés esetén igen kicsi az esélye a kompresszor meghibásodásának.
 • A hűtőgép üzemel, a kompresszor alig hallhatóan jár, gyengén, vagy egyáltalán nem hűt a készülék, esetleg csak a fagyasztó részben érezhető a hűtés, de az is alig, a hátsó rács hideg, vagy langyos, DE a hibajelenség már hetek, vagy akár hónapokkal korábban is fenn állt, csak nem ilyen mértékben-> Mindenképp hívjál hűtőgépszerelőt. A leírás alapján gázhiányos a készülék, valahol szivárog a csőrendszer. A javítás várható költsége bevizsgálás nélkül nehezen meghatározható, de szerencsés esetben (ha egyértelmű a hiba, szivárgás helye és javítható) is 20 000- 30 000 Ft. Sajnos ilyen hibajelenséggel általában a készülék javítása gazdaságtalan, de ennek biztonságos megállapítása csak a helyszínen lehetséges. Csak az egyértelműen behatárolható helyen, a szivárgás tökéletes megszüntetésével vállalom a készülék javítását garanciával. Rátöltést, újratöltést a szivárgás megszüntetése nélkül általában nem vállalok, de külön kérésre és a saját felelősségedre feltöltöm a készüléket, de garanciát nem tudok rá vállalni. Csak a töltés költsége gáztól (R-134a, R-600a) és annak mennyiségétől, illetve hogy található-e kompresszoron már szelep, vagy forrasztani kell 15 000-25 000 Ft-ig változhat. Az ilyen jellegű hibák javítása helyszínen is kivitelezhető, de inkább a szakműhelyben történő javítást ajánlom.
 • A hűtőgép lényegesen hangosabban (vagy épp teljesen hangtalanul) üzemel a korábban megszokottnál, feltűnően sokat, akár órákat is jár, vagy ki sem kapcsol. A kondenzátor (fekete hátsó rács) lehet teljesen hideg, meg félig meleg is. A (egy kompresszoros készülék esetében) normál tér nem hűt, esetleg csak egy-két tenyérnyi területen, vagy egy pár centis csíkban jegesedik, de a mélyhűtő rész tökéletesnek tűnik, sőt akár túl is hűthet-> Mindenképp minél hamarabb hívjál hűtőgépszerelőt, mert a javítás halogatásával a javítás költségesebb lesz, vagy akár további hibák is keletkezhetnek, melyek költségei már gazdaságtalanná is teheti a készülék javítását. A jelenség alapján a hűtőkör ledugulhatott, melyet általában tökéletesen meg lehet javítani a jelenség korai szakaszában. Hetek, vagy hónapok múlva már a javítás költségesebb is lesz, illetve a kompresszor már károsodhat is. A javítás legtöbb esetben helyszínen kivitelezhető, de előfordulhat, hogy szakműhelyben lehet csak tökéletesen megjavítani a készüléket. A hibajelenség korai szakaszában a javítás költsége 30 000-40 000 Ft lehet, de makacsabb (hetek, vagy hónapok után megkezdett javításnál) dugulás esetén 40 000-50 000 Ft is elképzelhető. És sajnos 100 ilyen jellegű javításból néha egy nem sikerül, de mivel a javításra szintén 12 hónap garanciát vállalok, ezért különösebb veszteség nem fog érni, ha pont a Tiéd nem sikerül tökéletesre. A garanciáról az oldal alján tájékozódhatsz.
 • A hűtőgép nem hűt, a kondenzátor (fekete hátsó rács) hideg, a kompresszor nem jár, illetve néha próbál elindulni, esetleg néha kattog, rövid ideig berreg, alig hallhatóan búg néha->Minél hamarabb hívjál hűtőszerelőt, mert rövid időn belül zárlatossá is válhat a készülék. A várható javítási költség 35 000 - 60 000 Ft. A javítás a készülék korától és állapotától függően megfontolandó, de általában javasolt. A javítás helyszínen elvégezhető, általában 1-2 óra alatt. Az elvégzett javítás után a készülék akár további 10-15-20 évig hibátlanul üzemelhet. A javításra, és a beépített alkatrészre minimum 12, de minőségi alkatrész esetén 24, vagy 36 hónap garanciát is tudok vállalni. Az ilyen hibajelenségnél már egyre ritkábban, de még előfordul, hogy az indítórelé, esetleg a kompresszor villamos kondenzátora a hibás, ez esetben a javítási költség 18 000-25 000 Ft lehet. Az alkatrészre szintén 12 hónap a garancia.
 • A hűtőgép leolvasztás után túlságosan hűt, esetleg fagyaszt a normál térben is, és állandóan jár a kompresszor-> Javasolt a hűtőgépszerelő hívása, de egy kis kézügyességgel legtöbbször orvosolható a probléma, szükség esetén telefonon adok tanácsot. A javítás költsége általában néhány ezer forint, de ha alkatrészt is kell cserélni (50-ből egyszer előfordul), akkor 18 000-25 000 Ft. A javítás után a készülék évekig, sőt évtizedekig hiba nélkül üzemelhet tovább.
 • A készülék egyáltalán nem hűt, világítás is "kiégett" és nem megy a kompresszor-> Nem biztos, hogy kell hűtőgépszerelő a hiba javításához. Vizsgáld meg a készülék feszültség ellátását (hosszabbító, elosztó, dugaszoló aljzat, stb.). Szükség esetén telefonon tájékoztatlak. Az esetleges javításkor a költségek általában maximum néhány ezer forintra tehetők.
 • A hűtőszekrény zárlatos, a hőfokszabályzó lekapcsolt állapotában a konnektorba bedugásakor-> Javasolt a hűtőgépszerelő hívása. De általában pár ezer forintos javítási költségre lehet számítani. Figyelem! A tápkábelt vizsgáld meg, és ha szemmel látható sérülést, törést tapasztalsz, ne helyezd újra feszültség alá a készüléket.
 • A hűtőgép zárlatos, de csak a hőfokszabályzó bekapcsolásakor "veri le" a biztosítékot-> Mindenképp célszerű hűtőgépszerelőt hívni. A zárlat vélhetően a kompresszorban található, azt javítani nem lehet, cserélni kell az egész kompresszort. A javítás a helyszínen, rendszerint azonnal (a pontos típus és hibajelenség ismeretében) elvégezhető néhány óra alatt. A javítás költsége várhatóan 35 000-60 000 Ft lehet. Az esetleges javítás után a készülék akár évtizedekig is hiba nélkül üzemelhet.
 • A hűtőszekrény üzem közben kicsit ráz, csíp-> Villanyszerelőt célszerű keresni, hogy vizsgálja meg a villamos hálózatot érintésvédelmi szempontból, mert nem valószínű, hogy a készülék, hanem a villamos hálózat a hibás. Természetesen nem zárható ki a hűtőgép hibája sem, de érintésvédelmi szempontból is megfelelő villamos hálózatnál nem rázhatnak a védővezetővel ellátott készülékek (mosógép, centrifuga, mikrohullámú sütő, stb.).
 • Hosszabb ideje üzemen kívüli hűtőszekrények, fagyasztószekrények vagy ládák újraindításánál (bár üzem közben is előfordulhat) a hűtőgép felől erőteljes égett szag, esetleg füst tapasztalható, néha a biztosítékot (kismegszakító lekapcsol) is leveri-> Mindenképp hívjál hűtőgépszerelőt és a készüléket is azonnal húzd ki a hálózatból. A hibajelenség alapján a kompresszor indítóreléje égett össze. A javítás költsége 18 000-25 000 Ft-ig terjedhet az alkalmazott relé fajtájától függően. Általában Gorenje készülékeknél fordul elő (manapság már egyre ritkábban), de Bosch, Siemens, Whirlpool és Zanussi és régebbi import készüléknél is találkoztam ezzel a hibával már. A javítást mindenképp érdemes elvégezni, mert utána rendszerint sosem romlik el újra a relé (újabb, jobb minőségű indítórelé kerül beszerelésre) a hűtő hátralévő élettartama alatt. A javítás a helyszínen elvégezhető. A garancia idő 12-24 hónap.
 • Az ajtó nem csukódik, kinyílik, leesett-> Általában szükséges a hűtőgépszerelő. Ha nem csukódik, szorul, kinyílik egy készülék ajtaja, viszonylag egyszerűen lehet orvosolni a hibát, aminek a költsége 8 000-15 000 Ft-ig terjed. Ha alkatrész (tömítőgumi, mágnesgumi, küszöb, zsanér, persely, stb.) kell hozzá, akkor a javítás költsége az alkatrész árától függően 18 000-40 000 Ft-ig terjedhet. Ha nem lehet javítani, cserélni az ajtón a gumit, akkor egy másik (új, vagy használt) ajtó beszerzése elkerülhetetlen. Ennek költsége változó, akár 20 000-50 000 Ft is lehet. Ha az ajtó leesett rozsda, vagy törött műanyag alkatrész miatt, akkor végszükség esetén egy ajtófordítással is használhatóvá lehet tenni a készüléket, melynek a költsége 13 000-22 000 Ft-ig terjedhet.
 • A hűtőajtó láthatóan jól zár, de hűtőszekrényen belül áll a zöldséges kosarak alatt áll a víz, csöpög -> Ajánlott megvizsgálni, hogy a hűtőkészülék ajtaja valóban megfelelően záródik-e. Ennek ellenőrzéséhez nyisd ki az ajtót és egy A4-es papírlapot helyezzél az ajtón a tömítőgumihoz és csukd be az ajtót. Ha lap nehezen mozgatható, akkor az a része az ajtónak megfelelően tömít. Ezt minden oldalon, alul és felül is több helyen (sarkokban is) ajánlott ellenőrizni. Általában alul nem szoktak megfelelően tömíteni az ajtók. Ez a probléma a 2 csillagos hűtőknél nyáron, vagy nedvesebb időben intenzív csöpögést okoz a kis lefelé nyíló mélyhűtő ajtaján. Az ajtót házilag is be lehet állítani, ha nem deformálódott vagy szakadt a tömítőgumi és a hűtőszekrény küszöb része sem áll ki és tartja el az ajtót. Ha mégsem vállalkozol rá, akkor az ajtó beállítása ép, rugalmas gumi és jó állapotú küszöb, él esetén 12 000 Ft körüli összegből megoldható. Amennyiben az ajtón a gumi sérült, hiányos, megkeményedett és/vagy deformált, akkor annak cseréje ajánlott. A költsége a tömítőgumi árának a függvényében 18 000-40 000 Ft is lehet.
  Ha egy automata hűtőnél nem zár megfelelően az ajtó, akkor az nem fog csöpögni (kivéve egyes régebbi kombinált hűtőket pl. 280/60-as Lehel, Zanussi), vizet "ereszteni" a hűtőtérben a kosár alá, vagy az élelmiszerekre, csak többet fog járni, fogyasztani és több olvadékvizet termel. Ez az olvadékvíz (nem csak rosszul záró ajtóknál keletkezik!) a kosarak alatt megjelenő nedvesség forrása. Ilyenkor az olvadékvíz kivezető nyílása eldugul, és nem vezeti ki a leolvasztási ciklusban hűtőszerkény hőcserélőjén üzemszerűen keletkező nedvességet. Ezt a (általában az üveg polc felett található) kivezető nyílást egy arra alkalmas eszközzel (erősebb drót, merev szívószál, stb.) ki kell tisztítani, illetve tisztán kellene tartani. Makacsabb dugulás esetén érdemes szerelőt hívnod, mert akkor legtöbbször le kell bontani a hűtő hátulját a kivezető cső kiszereléséhez és tisztításához, amit házilag nem javaslok. Ennek a költsége 13 000 Ft.
  Megeshet, hogy az automata (kombinált, 3 vagy 4 csillagos, esetleg mélyhűtő nélküli) hűtőknél a kifolyó tiszta és teljes mértékben átjárható, ki is folyik a víz (egy része) rajta, de néha mégis víz található a hűtőben. Ilyenkor a hűtőszekrényben belülről a hátuljához (hőcserélőhöz) nyomódott élelmiszer, doboz, csomagolóanyag vezeti el a vizet és folyik le a hűtő aljába, vagy csöpög rá az élelmiszerekre. Természetesen más okból is folyhat egy hűtőszekrény, de ahhoz már látni kell a készüléket.
 • Ajtó fordítás új és használt készülékeknél-> A művelet ára annak bonyolultságától függően 10 000-18 000 Ft-ig terjedhet. A legtöbb új, vagy némely régebbi készülékhez egy, az ajtófordításhoz használandó kis "csomagra" is szükség lehet (takaró műanyagok, esetleg perselyek, zsanér, stb.). A csomag meglétét, illetve hogy van-e a készülékhez, ajánlott ellenőrizni, mert annak hiányában nem mindig végezhető el az ajtó megfordítása. A már több éve használt készülékek ajtófordításakor előfordulhat, hogy a már az évek során deformálódott, esetleg megkeményedett ajtógumi nem tud megfelelően tömíteni, melynek cseréje szükségessé válhat az ajtófordításnál. Ilyenkor a költség az alkatrész árával magasabb lesz. Figyelem! Egyes hűtőkészüléknél nem lehet az ajtónyitás irányát megváltoztatni.
 • Egyre erősebb romlott hús és/vagy tej szag (vagy más egyéb furcsa "illat") árad hűtő környékéről-> Nem feltétlenül szükséges hívnod a hűtőgépszerelőt. A szag több helyről származhat. A hűtőt feltételezem már korábban alaposan kitakarítottad, illetve fertőtlenítetted, tehát azt most kihagynám, mint a szag forrását. Viszont pár helyről megfeledkezhettél, vagy nem is tudtad, hogy ott is lehet a szag forrása.
  Az ajtó alján a tömítő gumijába is befolyhatott a szagot kiváltó húslé, vagy tej, gyümölcslé, stb. A gumit óvatosan széthúzva meggyőződhetsz róla, hogy van-e szennyeződés a tömítésen illetve azok redőiben. Óvatosan széthúzva (hogy ne szakadjon el a tömítés) kitakarítható, de makacsabb szennyeződés esetén az ajtó levételével lehet csak teljes mértékben kimosni (pl. kádban, körömkefével, mosószerrel, folyó vízzel) a szennyeződéseket. Ha úgy érzed szakemberre bíznád a műveletet, akkor 13 000 Ft körüli költséggel számolhatsz.
  A hűtőgép aljára, és/vagy az alá befolyt a szagokat okozó szennyeződés, melyet a készülék elhúzásával illetve annak kismértékű megdöntésével megvizsgálhatsz. A takarítása viszonylag egyszerű, csak le kell mosni az érintett területet jó alaposan, Figyelem! Némely készülék alja éles lehet, ezért fokozott óvatossággal takaríts a hűtő alatt, illetve az alját.
  A legrafináltabb helye a szagoknak hátul a kompresszor tetején (ritkán mellette) található cseppvíz (kondenzvíz) tartó edény. Ide kerül a készülékben a leolvasztási ciklusok alatt üzemszerűen termelődő olvadék víz. A kompresszor a működése közben termelt hőmennyiséggel ezt az edényt folyamatosan 40-45 fok vagy nyáron még magasabb hőmérsékleten tartja, ezért párolog a  készülékben keletkezett és az edényben kivezetett olvadékvíz. A készülékben egy korábban kiborult tej, az esetleg észrevétlenül kifolyt nyers húsok gyümölcsök leve, vagy más egyéb élelmiszer maradványok is belekerülhetnek a kifolyó vízzel együtt a tálcába. Ebben a meleg környezetben néhány óra, vagy nap múlva a szagok alaposan "beérhetnek". A tálca tisztítása házilag nem ajánlott, mert a nem megfelelő eltávolítása közben sérülhet a készülék csőrendszere, egyes esetekben akár balesetveszélyes is lehet az éles, szúrós alkatrészek miatt. A szagok megszüntetésének szintén 13 000 Ft a költsége.

A garancia fogalma (nálam):
 A hibakeresésre, behatárolására, (azt javítom meg ami a készülék tényleges hibája), a felhasznált, beépített alkatrészekre, az elvégzett munkára garanciát vállalok. Minden műveletre és alkatrészre minimum 6 (ipari, kereskedelmi felhasználás esetén), illetve 12 hónap (lakossági) a garancia. A jobb minőségű alkatrészekre (ha van alternatíva a beszerzésükre reális áron), és némely javítási folyamatokra, azok megbízhatósága, és/vagy minősége miatt akár 24 vagy 36 hónap garanciát is tudok vállalni. A garanciát csak az általam beszerzett anyagokra, alkatrészekre és a munkára vállalok. A garancia ideje alatt a beszerelt alkatrész meghibásodik, vagy az elvégzett munka minősége nem megfelelő, akkor azt ingyenesen és munkadíj és kiszállásidíj mentesen helyreállítom. Ilyenkor a garancia időtartama újrakezdődik. Kivételes esetben, például ha szerkezetileg, technológiai okok miatt nem lehet megjavítani garanciában, vagy aránytalanul költséges lenne a helyreállítás, akkor a teljes javítási összeget visszafizetem, vagy esetleg beszámítom egy hűtőkészülék vásárlásába. Saját beszerzésű alkatrész beépítésénél az arra érvényes garanciát a vásárlás helyén tudod érvényesíteni. Az ilyen alkatrész meghibásodásakor az esetleges ki- és beszerelés költsége téged terhel.

A teljesség igénye nélkül néhány, az utóbbi 30 évben javított hűtőszekrény márka:

AEG, Amica, Ardo, Ariston, Bauknecht, Beko, Bomann, Bosch, Brand, Calex, Candy, Constructa (Bosch), Csinár, Daewoo, Delton, Donbasz, ElektraBregenz, Electrolux, Elektrosvit, Elin, Exquist, Fagor, Fjord, Foron-DKK, General Elecrtic, Giocsel, Gorenje (International Gorenje), Grundig, Haier, Hausmeister, Helkama, Hitachi, Hisense, Horeca, Hotpoint, Hoover, Hyundai, Iberna, Ignis, Indesit, Inventum, ITT (részben LEHEL export), Kenwood, Kitchen Aid, Kodri, Koenig, Koncsár, LEHEL, LG, Liebherr, Lloyd (részben LEHEL export), Midea, Miele, Minszk, MMSZ, Nile, Neff (Bosch), Obodin, Ok, Philips (Philips Whirlpool), PKM, Privileg (részben LEHEL export), Rowenta, Samsung, Schneider, Severin, Sharp, Siemens, Snaigé, SMEG, Szaratov, Szmolenszk, Tatramat (Whirlpool) Vestel, Whirlpool, Zanussi, Zanussi-LEHEL, Zappas

A hűtőgépszerelő elérhetősége:
Mobil: +36 30 9 465 592 (már 1994 óta) - hibabejelentés, tanácsadás (országosan is) munkanapokon: 8-17 óráig. Szombat: 10-15 óráig. Vasárnap, ünnepnap: 10-12 óráig.
Vezetékes telefon (általában mobilon vagyok elérhető, de kizárólag erről hívom vissza): +36 72 410 492 munkanapokon: 8-17 óráig.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: 7636, Pécs, Alsó u.33. (TÉRKÉP) - Előzetes egyeztetés után a szervizbe szállított hűtőkészüléket azonnal bevizsgálom, a javítás megvárható. A bevizsgálás díja 4 000 Ft, javítás esetén nem kerül felszámolásra.
Laminált padló - Padlócenter PécsLaminált padló - Padlócenter Pécs

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

KERESÉS A TELJES WEBOLDALON

Az oldal sütiket használ! Elfogadod?